Nieuws

De Interactie-Academie zit nooit stil, dus er is altijd nieuws!

Pandemie - Informatie voor cursisten d.d. 16/3/2020

Vandaag hebben de staf en directie van de Interactie-Academie in een crisisberaad nagedacht over gepaste maatregelen i.v.m. COVID-19. Duidelijk is dat we geen enkele opleiding meer in huis laten doorgaan, voorlopig tot en met het paasverlof.  Wij vinden net als jullie deze preventieve gezondheidsmaatregel erg belangrijk.

Daarnaast zijn we erover bekommerd dat het leerproces niet volledig stil valt en zoeken we naar haalbare en verantwoorde alternatieven. Aangezien de opleidingsgroepen verschillen met betrekking tot hun duur, opleidingsfase, specifieke inhoud en leerdoelen is dit een zoektocht naar op maat gesneden antwoorden.

We moeten in deze bijzondere omstandigheden allemaal zoeken naar andere vormen van samen leven, maar zeker ook samen leren. Dat zal twijfel en onduidelijkheid geven. Ook al omdat de situatie van dag tot dag kan wijzigen. Wij informeren je tijdig als dit consequenties heeft voor jullie.

Degenen die ingeschreven zijn voor een opleidingsprogramma krijgen zeker op korte termijn meer informatie van de betreffende opleider. 

 

Ellen Reijmers
Algemeen Directeur