Incompany

Uw organisatie is uniek. De oplossing voor uw organisatie- en opleidingsvraagstukken moet daarom even uniek zijn. De Interactie-Academie helpt u graag met het vinden van een passende oplossing voor uw vraag, aansluitend op uw situatie en wensen. Neem contact op met onze adviseurs via incompany@iaac.eu.

Wat onze opdrachtgevers zeggen:

We werken al zo’n 10 jaar samen met de Interactie-Academie en hebben op veel verschillende manieren gebruik kunnen maken van hun expertise. Ze zijn betrouwbaar en solide. We kunnen vertrouwen op de kwaliteit die geleverd wordt, ongeacht wie de opleiding, training of supervisie geeft.

 

Lia van Rosmalen – De Combinatie

 

De deskundigheid en inbreng van methodieken in de supervisie die we ook kunnen gebruiken in de bemiddeling heeft ons aangenaam verrast en maakt dat we nog steeds samen op pad gaan.”

Kristel Buntinx - vzw Moderator

 

De trainingsdagen zijn zeer leerzaam en ook aangenaam geweest. Het niveau van aangeboden kennis was hoog en door toegankelijke inhoudelijke professionals gebracht. Het op maat maken van de training en de combinatie van de sterke inhoud afgewisseld met reflectie heeft ons veel nieuwe inzichten en nieuwe werkwijzen en interventies gebracht die we direct in de praktijk hebben kunnen toepassen.”

Sterk Huis

 

Gericht op úw praktijk

Binnen ons gehele aanbod verbinden we systeemtheorie met wetenschappelijke inzichten en de praktijk. Bij een incompany- of maatwerktraject gaan we daarin nog een stapje verder: ze zijn op úw praktijk gericht. Onze opleiders en trainers, die wij voor u selecteren, weten wat er speelt in uw sector.
 

 

Zij brengen hun kennis over zodat deze optimaal kan worden benut en worden toegepast binnen uw organisatie. Als u wilt kunt u bij ons een incompanyopleiding zelfs combineren met accreditaties bij beroepsverenigingen zoals de NVRG, NIP, NVO, SKJ, Registerplein etc.

Onze diensten

Samen met u kijken we welke aanpak het meest relevant is voor uw vraagstuk. We realiseren vaardigheidsontwikkeling, kennisoverdracht of een dosis inspiratie vaak door middel van een lezing, workshop of masterclass. Integrale opleiding verzorgen we ‘in huis’ zodat collega’s een grote specialistische sprong maken.

 

We bieden ook oplossingen voor organisatievraagstukken. We bieden ondersteuning bij visie, ontwikkeling en implementatie en verzorgen procesbegeleidingen, interventies ter bevordering van het welzijn van onze klanten.

Partnership

We onderscheiden ons van andere trainings- en opleidingsinstituten door ons vermogen om zowel op compacte, kleine vragen als op grote, langdurige of complexe vragen een passend antwoord te vinden.

 

De Interactie-Academie wordt mede daardoor voor steeds meer organisaties een samenwerkingspartner die proactief meedenkt over organisatie- en opleidingsvraagstukken. We vinden deze tendens zeer waardevol: het maakt ons aanbod nog beter afgestemd en effectiever en onze samenwerkingspartner voelen zich gesteund in hun zoektocht naar een effectieve oplossingen voor deskundigheids- en organisatieontwikkeling.

Waarom maatwerk of incompany via de Interactie-Academie?

  • Alle (erkende) opleidingen en trainingen die u nodig heeft
  • Aangepast aan uw unieke situatie en wensen
  • Advies en ontzorging door een ervaren partner
  • Docenten met ervaring in uw praktijk 
  • Financiële voordelen (subsidies) 
  • Teambuilding en effectievere samenwerking binnen uw bedrijf 
  • Start mogelijk binnen 6 weken


Maatwerkprojecten doorlopen over het algemeen de volgende stappen:

 

Een vraag op maat start met een algemene overeenstemming. Via een offerte krijgt u zicht op onze mogelijkheden en voorwaarden (Aangevraagde programma's - algemene voorwaarden.pdf). We stellen ook een geschikte opleider of procesbegeleider aan u voor, waarmee u de inhoudelijke invulling van het project verder vorm kunt geven.

 

Overigens: bij alle programma’s waar het leren vooropstaat, geldt een vrijstelling van BTW.

 

In deze fase nemen we samen de tijd om doelen te verhelderen en verwachtingen uit te spreken. We denken creatief met u na welke vorming, training of opleiding juist gepast is. Ook vragen in de richting van procesbegeleiding, supervisie, groepscoaching, teambuilding of combinaties hiervan met opleidingsvragen, zijn bespreekbaar. We onderzoeken graag het voor u meest waardevolle traject.

 

Een helder beeld van de kosten en tevreden over de inhoudelijke afspraken? Aan de slag!

 

Een inhoudelijk akkoord brengt ons bij het concrete werk. Wij gaan voor u aan de slag en geven het traject vorm volgens afspraak. U mag gerust zijn: onze inhoudelijke en didactische ervaring en expertise zorgt voor nieuwe praktijkgerichte inzichten en/of vaardigheden.

 

Na afloop, maar ook tijdens het lopende maatwerk, vragen we naar feedback. We zijn benieuwd naar de effecten van het traject en zijn steeds op zoek naar optimalisatie van de samenwerking.

 

Neem gerust contact met ons op voor een eerste verkenning van uw vraag.  

 

Incompany@iaac.eu